Skip to Main Content

ProQuest Platform (Türkiye)

ProQuest Platform İçerik

ProQuest platformu çok disiplinli ve çok içerikli bir türdür: bilimsel dergiler, kitaplar, videolar ve ses kayıtları, tezler, gazeteler, Tarihi Gazeteler, Dergiler, Ticari Dergiler, Raporlar, Bloglar, Podcast'ler ve Web Siteleri...

ProQuest koleksiyonlarınızdaki tüm video içeriği, bir arama çalıştırmadan önce Basit Arama'da Videolar ve Ses seçilerek izole edilebilir. Ancak bunu yapmak, yalnızca Academic Video Online içeriğini izole etmeyecektir. Academic Video Online dahil olmak üzere, video içeriği olarak indekslenen ProQuest koleksiyonlarınızdaki tüm içeriği arayacaktır.

ProQuest koleksiyonlarınızdaki tüm kitap içeriği, bir arama çalıştırmadan önce Basit Arama'da Kitaplar seçilerek filitrelendirilebilir. Ancak bu, yalnızca Ebook Central içeriğini izole etmeyecektir. Ebook Central dahil olmak üzere kitap içeriği olarak indekslenen ProQuest koleksiyonlarınızdaki tüm içeriği arayacaktır.

Veritabanı Kılavuzları

ProQuest platformu, disiplinler arasında çok çeşitli veritabanlarına ev sahipliği yapar. Veritabanları hakkında daha fazla ayrıntı için, LibGuide veritabanını ziyaret edin.