Training and Support Resources in Greek Language

Με περισσότερες από 4 εκατομμύρια συμμετοχές, η ProQuest Dissertations και η Theses Global είναι η πιο ολοκληρωμένη συλλογή μεταπτυχιακών εργασιών και διδακτορικών διατριβών στον κόσμο.

Η ProQuest Dissertations & Theses Global επιτρέπει:

• Οι μεταπτυχιακοί φοιτητές να συμβουλεύονται τη βάση δεδομένων για να βεβαιωθούν ότι οι προτεινόμενες πτυχιακές εργασίες ή θέματα διατριβής δεν έχουν ήδη γραφτεί
• Φοιτητές, καθηγητές και άλλοι ερευνητές να αναζητήσουν τίτλους που σχετίζονται με τα επιστημονικά τους ενδιαφέροντα
• Άμεση πρόσβαση σε υψηλής ποιότητας, πολυεπιστημονικά ερευνητικά υλικά
• Δημιουργία της συλλογής ebooks σας - με κάθε διατριβή συμπεριλαμβανομένου ISBN, καθώς η ProQuest είναι ο μεγαλύτερος εκδότης ISBNs στον κόσμο
• Διασταυρούμενη αναζήτηση με περιοδικά και άλλους τύπους περιεχομένου στην πλατφόρμα ProQuest

Η βάση δεδομένων περιλαμβάνει βιβλιογραφικές παραπομπές για υλικά που ποικίλουν από την πρώτη διατριβή των Η.Π.Α. που έγινε αποδεκτή το 1861, καθώς και τις ευρωπαϊκές διατριβές από τον 17ο αιώνα έως εκείνες που έγιναν δεκτές μέχρι το πλέον πρόσφατο εξάμηνο.

Η ProQuest Dissertations & Theses Global είναι το επίσημο αποθετήριο διατριβών για τη Βιβλιοθήκη του Κογκρέσου, με περισσότερα από 3.000 ιδρύματα να συνεισφέρουν και 130.000 έργα να προστίθενται ετησίως.

Το πλήρες κείμενο περισσότερων από 2 εκατομμυρίων αυτών των τίτλων είναι διαθέσιμο σε χαρτί, microform και ηλεκτρονικά (εάν επιτρέπεται συνδρομή). Οι θεσμικοί συνδρομητές της ProQuest Dissertation & Theses Global λαμβάνουν ηλεκτρονική πρόσβαση στον πλήρη φάκελο των διατριβών σε ψηφιακή μορφή για εκατοντάδες χιλιάδες τίτλους που δημοσιεύθηκαν πριν από το 1997, καθώς και κάθε τίτλο από το 1997.

Η ProQuest Dissertations & Theses Global ενημερώνεται εβδομαδιαίως και διαθέτει 24 πεδία με ευρετηρίαση και δυνατότητα αναζήτησης, συμπεριλαμβανομένης της αναζήτησης πλήρους κειμένου για ολόκληρο το κείμενο των διατριβών πλήρους κειμένου.

With more than 4 million entries, ProQuest Dissertations and Theses Global is the most comprehensive collection of dissertations and theses in the world.

ProQuest Dissertations & Theses Global allows:

• Graduate students to consult the database to make sure their proposed thesis or dissertation topics have not already been written about
• Students, faculty, and other researchers to search for titles related to their scholarly interests
• Instant access to high-quality, multidisciplinary research materials
• Building your ebooks collection – with each dissertation including an ISBN, ProQuest is the world’s largest publisher of ISBNs
• Cross-searching with journal and other content types on the ProQuest platform

The database includes bibliographic citations for materials ranging from the first U.S. dissertation, accepted in 1861 as well as European dissertations back from the 17^th century, to those accepted as recently as last semester.

ProQuest Dissertations & Theses Global is the official dissertations repository for the Library of Congress, more than 3,000 contributing Institutions and 130,000 works added annually.

The full text of more than 2 million of these titles is available in paper, microform, and electronic (if subscription allows) formats. Institutional subscribers to ProQuest Dissertation & Theses Global receive online access to the complete file of dissertations in digital format for hundreds of thousands of titles published before 1997, as well as every title from 1997 forward. 

ProQuest Dissertations & Theses Global  is updated weekly and features 24 indexed and searchable fields, including full text searchability for the entire text of full-text dissertations.